I 2005 startet jeg KSUdata. Fra hjemmekontor hadde jeg blant annet supportoppdrag for Telenor og andre bredbåndsleverandører. Dette medførte at jeg besøkte mange hundre private og bedrifter for å sette opp ADSL og IP telefoner. Mange av disse ønsket også ytterligere hjelp til PCen sin. De satte såpass pris på personlig hjelp, at de begynte å handle maskiner og annet utstyr fra meg.

I 2007 åpnet jeg verksted og butikk på AMFI Drøbak City. Selv om lokalene var små var de innredet både med salgsavdeling og eget verksted.

Etter 1 år var vi 2 ansatte og flere ekstrahjelper. Så når sjansen bød seg i 2009 flyttet vi inn i større lokaler i samme bygg. Her fikk vi endelig såpass plass at vi ikke satt oppå hverandre når vi arbeidet og vi fikk vist fram vareutvalget på en helt annen måte.

1.1.2010 skiftet vi navn til PC spesialisten - dette for å fortelle nye kunder om hva vi gjør og for å gjøre oss klare til å ekspandere videre i nye områder. Vi ble samtidig godkjent lærebedrift i IKT servicefaget og Dataelektronikerfaget.

1.1.2011 opprettet vi en egen bedriftavdeling for og kunne fokusere mer på bedrifter.

Vi er nå 3 ansatte og har i tillegg lærlinger og elever fra videregående skoler på praksisplass flere dager i uken.

Vi opplever en utrolig positiv respons fra våre kunder - og et sikkert tegn på tillit er når kundene først har kjøpt eller brukt våre tjenester en gang, så fortsetter de å bruke oss til nye ting.

Så, hvis du har problemer med din datamaskin, ønsker tilbud på ny maskin eller rekvisita, ta kontakt på telefon 64935404, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller kom innom butikken. Vi står til tjeneste for deg.

PC Spesialisten AS er et lite, men solid firma. Vi tilstreber personlig service og oppfølging. Hvis du ikke har lyst til å "drukne" hos de store aktørene, er du hjertelig velkommen som kunde hos oss.

PC Spesialisten har knyttet til seg mange ulike leverandører av IT produkter og tilhørende rekvisita. På denne Web-siden kan vi ikke presentere alt vi kan levere.Ta kontakt, så finner vi helt sikkert frem til det du er på jakt etter.

Hvis det er noe du ønsker tilbud på, ber vi om at du sender en e-post eller komme innom butikken - så finner vi det gunstigste stedet som tilbyr dette produktet.

Vi ønsker deg velkommen som kunde - vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

For ytterligere informasjon ta kontakt på telefon 64 93 54 04 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KSUdata - PC Spesialisten

Carl F Kolderup

Daglig leder